Këtë verë, FITO si asnjëherë më parë!

Gjej kodin nën hapësen e kuqe të kanaçeve promocionale coca‑cola, coca‑cola zero, fanta orange, fanta exotic dhe sprite dhe dërgoje falas online për t'u bërë pjesë e shorteut për të fituar çdo ditë.


Fito Samsung Galaxy Note 10+ çdo 24 orë ose çmmin e madh, një Samsung TV & Soundbar Home Theater.

Shorti do të hidhet prej datës 3 gusht deri në 31 gusht, çdo ditë në orën 10:00.

Të gjithë fituesit e llotarisë do të shpallen në faqen Fituesit.

Promocioni është i vlefshëm nga data 27 korrik deri në 31 gusht 2020.

Zbulo më shumë
rreth promocionit