Merr një COCA-COLA për të fituar çmime magjike

Gjej kodin nën hapësen e kanaçeve promocionale dhe dërgoje falas online për t'u bërë pjesë e shorteut.


Fito çdo javë një set dhuratash

Shorteu do të hidhet çdo të hënë në orën 10:00, prej datës 11 korrik deri në 29 gusht për të shpallur një fitues çdo javë.

Të gjithë fituesit e llotarisë do të shpallen në faqen Fituesit..

Promocioni është i vlefshëm nga data 4 korrik deri në 28 gusht 2022.

Zbulo më shumë
rreth promocionit